Keresőoptimalizálás

A keresők vajon megtalálják a weboldalad?

Az alábbiakban arról olvashatsz, hogy miért fontos a weboldalad keresőoptimalizálása.

Keresőoptimalizálás

keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás mára kiemelkedően fontos tényező a weboldalad értéke szempontjából.

De ne csak megtalálják, hanem lehetőleg minél jobb helyezésed legyen a keresők találati listáján. Persze ez csak eszköz a valódi cél elérésében, azaz, hogy minél több látogató találjon a weboldaladra, akikből azután valamilyen értékes kapcsolatot építhetsz.

Tehát nem elég, hogy egy oldal jól nézzen ki, azaz megfelelő legyen a webdesign vagy honlap design.

Miért szükséges a keresőoptimalizálás?

Ha bemész egy olyan boltba, ahol az üzlet méretéhez képest túl sok áru van, és azt látod, hogy a polcokon itt is ott is van mindenféle áru, sokszor még ömlesztve is egy egy dobozban, akkor vajon meddig keresed a megvásárolni kívánt terméket? Egyáltalán megtalálod-e?

Szóval, szívesebben megyünk olyan áruházba, ahol jó a világítás, megfelelő teret biztosítanak a termékeknek, és azokat jó átlátható logikai és fizikai elrendezéssel kínálják neked. Van megfelelő feliratozás és táblák mutatják mi, hol van stb.

A keresőoptimalizálás pontosan erről szól. Nincs semmi különös ebben, mint ahogyan semmilyen más elektronikus megvalósításban sem. Az életet modellezi. Egyedül az eszközök ismerete, használata és a cél megvalósítása jelenti a kihívást.

Mint ahogyan a példámban is látszik, a keresőoptimalizálás elengedhetetlen.

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]